Tom River Plaza

Siberia, Kemerovo
Tom River Plaza Genel
Tom River Plaza Öne Çıkan Resim
Tom River Plaza Dış Mekan
Tom River Plaza Dış Mekan
Tom River Plaza İç Mekan
Image More +57 fotoğraf
Tom River Plaza
Pritomskaya embankment, 7 Siberia, Kemerovo

Kemerovo bölgesindeki Tom River Plaza konaklamanızda, Kuzbass Askeri Zafer Müzesi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Municipal Theater for Children and Youth ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu ile 0,4 mi (0,6 km) ve Kuzbass Operetta Tiyatrosu ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 112 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Apart Daire
Room
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x