Toledo station Bed & breakfast

Napoli
Toledo station Bed & breakfast Genel
Toledo station Bed & breakfast Öne Çıkan Resim
Toledo station Bed & breakfast Kahvaltı
Toledo station Bed & breakfast Yerinde Yemek
Toledo station Bed & breakfast Oda Manzaraları
Image More +53 fotoğraf
Toledo station Bed & breakfast
Via Toledo 320 , Napoli

Toledo station Bed & breakfast Napoli merkezinde, Galleria Umberto ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Teatro di San Carlo ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan pansiyon Kraliyet Sarayı ile 0,9 km (0,5 mi) ve Piazza del Plebiscito ile 0,9 km (0,5 mi) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler için 3 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit
Room
Comfort Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x