Tohsang Heritage Khongjiam

Isan, Khong Chiam
Tohsang Heritage Khongjiam Öne Çıkan Resim
Tohsang Heritage Khongjiam Dış Mekan
Tohsang Heritage Khongjiam Dış Mekan
Tohsang Heritage Khongjiam Dış Mekan
Tohsang Heritage Khongjiam İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Tohsang Heritage Khongjiam
68 Mu 7 Baan Huay-Mak-Tay Isan, Khong Chiam

Khong Chiam bölgesindeki Tohsang Heritage Khongjiam konaklamanızda, Kaeng Tana Ulusal Parkı ve Mekong yakınında konaklayacaksınız. Bu otel Mekong ve Mun nehirleri birleşme noktası ile 3,1 mi (4,9 km) ve Pha Taem Ulusal Parkı ile 12,7 mi (20,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 59 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic King River View
Classic
Classic Twin River View
Room
Pool Villa
Room
Superior King with River View
Room
Superior Twin with River View
Room
Superior Twin Connecting
Room
Deluxe King Balcony
Room
Deluxe King Suite
Room
Executive King Room
Room
Executive Twin Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x