TMI Resort

Mindanao, Ipil
TMI Resort Genel
TMI Resort Öne Çıkan Resim
TMI Resort Dış Mekan
TMI Resort Dış Mekan
TMI Resort Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
TMI Resort
Veterans Village Mindanao, Ipil

Ipil bölgesindeki TMI Resort konaklamanızda Luis Ruiz Sr. Freedom Park ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Ipil İl Parkı ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu aile dostu otel Ipil Limanı ile 3,3 mi (5,2 km) mesafede.

Otelin Asya mutfağı alanında uzman restoranı Kinamot Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 27 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, kapalı havuz ve su kaydırağı dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda (Sweet)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x