Tiynalla

Grozni
Tiynalla Genel
Tiynalla Öne Çıkan Resim
Tiynalla Dış Mekan
Tiynalla Dış Mekan
Tiynalla Dış Mekan
Image More +86 fotoğraf
Tiynalla
Mamsurova 6A , Grozni

Grozni bölgesindeki Tiynalla konaklamanızda Ahmet Kadırov Camisi ve Sultan Bilimkhanov Stadı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 96 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Süit, Deniz Manzaralı
Room
Superior Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x