Tiraholms hotell

Güney İsveç, Unnaryd
Tiraholms hotell Genel
Tiraholms hotell Öne Çıkan Resim
Tiraholms hotell Dış Mekan
Tiraholms hotell Dış Mekan
Tiraholms hotell Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Tiraholms hotell
Tiraholm Güney İsveç, Unnaryd

Tiraholms hotell konaklamanızda Unnaryd bölgesinde, plaj yakınında, High Chaparral Eğlence Parkı ile 46,7 km (29 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Efsaneler Müzesi ve Vandalorum ile aynı bölgededir.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 22 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere ortak alanda televizyon, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Göl Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x