Tinos E Houses

Decentralized Administration Of The Aegean, Tinos
Tinos E Houses Dış Mekan
Tinos E Houses Dış Mekan
Tinos E Houses Dış Mekan
Tinos E Houses Dış Mekan
Tinos E Houses Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Tinos E Houses
Triantaros, Tinos Decentralized Administration Of The Aegean, Tinos

Tinos E Houses misafirlere Tinos bölgesinde, tarihi bölgede, Ege Adaları yakınında ve Kutsal Hz. Meryem'in Göğe Kabulü Manastırı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil evi Mikonos Yeni Limanı ile 15,8 mi (25,4 km) ve Mykonos Eski Limanı ile 17,2 mi (27,8 km) mesafede.

Misafirler için 2 odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ev,
Ev, 3 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (E2)
Ev,
Ev, 3 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (E1)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x