Time House Vacation Villa

Hengchun Eski Kent Bölgesi
Time House Vacation Villa Öne Çıkan Resim
Time House Vacation Villa Dış Mekan
Time House Vacation Villa Oda Düzeni
Time House Vacation Villa Oda Düzeni
Time House Vacation Villa Oda
Image More +10 fotoğraf
Time House Vacation Villa
No. 23, Lane 68, Beimen Road , Hengchun Eski Kent Bölgesi

Hengchun bölgesindeki Time House Vacation Villa konaklamanızda, Hengchun Eski Kent Doğu Kapısı ve Hengchun Eski Kent Kuzey Kapısı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Kenting Ulusal Parkı ile 2,5 mi (4,1 km) ve Kenting Gece Pazarı ile 6,7 mi (10,8 km) mesafede.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x