Time Hotel&SPA

Kişinev
Time Hotel&SPA Öne Çıkan Resim
Time Hotel&SPA Dış Mekan
Time Hotel&SPA Kahvaltı
Time Hotel&SPA Yerinde Yemek
Time Hotel&SPA Yerinde Yemek
Image More +35 fotoğraf
Time Hotel&SPA
6 Strada Trandafirilor , Kişinev

Kişinev bölgesindeki Time Hotel&SPA misafirlere bölge parkında, Gül Vadisi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Botanical Garden of the Academy of Sciences of Moldova ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Zimbru Stadyumu ile 2,6 mi (4,1 km) ve Parcul Catedralei & Grădina Publică Ştefan cel Mare şi Sfînt ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x