Tillmouth Park Country House Hotel

North East England, Cornhill on Tweed
Tillmouth Park Country House Hotel Öne Çıkan Resim
Tillmouth Park Country House Hotel Dış Mekan
Tillmouth Park Country House Hotel Dış Mekan
Tillmouth Park Country House Hotel Dış Mekan
Tillmouth Park Country House Hotel Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Tillmouth Park Country House Hotel
Cornhill On Tweed North East England, Cornhill on Tweed

Cornhill on Tweed bölgesindeki Tillmouth Park Country House Hotel misafirlere kırsal bölgede, Norham Kalesi ve Chain Bridge Honey Farm ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Etal Kalesi ile 11 km (6,8 mil) ve Berwick upon Tweed Belediye Sarayı ile 17,3 km (10,8 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 14 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x