Tihi Retreat

North Island (kuzey Ada), Rotorua
Tihi Retreat Genel
Tihi Retreat Öne Çıkan Resim
Tihi Retreat Dış Mekan
Tihi Retreat Dış Mekan
Tihi Retreat Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Tihi Retreat
24 Henare Place Tihi-o-tonga North Island (kuzey Ada), Rotorua

Bu apart otel konaklamanızda Rotorua merkezinde, Te Puia New Zealand Maori Sanat ve El Sanatları Enstitüsü ve Redwoods Whakarewarewa Ormanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı apart daire Government Gardens ile 5,3 km (3,3 mi) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 4.00 ve 13.00 arasında ücretsiz self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu konforlu apart dairede şömine ve Akıllı televizyonlar ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için Select Comfort yatak ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Size özel, balkon vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için kablolu TV kanalları ve iPad sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ev,
Ev, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x