Tigmi Dar Samy

Tadla-azilal (bölge), Bine el Ouidane
Tigmi Dar Samy Genel
Tigmi Dar Samy Öne Çıkan Resim
Tigmi Dar Samy Dış Mekan
Tigmi Dar Samy Dış Mekan
Tigmi Dar Samy Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Tigmi Dar Samy
DOUAR AIT AZA, AZILAL Tadla-azilal (bölge), Bine el Ouidane

Tigmi Dar Samy misafirlere Bine el Ouidane bölgesinde, göl üzerinde, High Atlas ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Bine El Ouidane Barajı ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Ouzoud Şelalesi ile 3,8 mi (6,2 km) ve Atlas Azilal Hastanesi ile 15,4 mi (24,8 km) mesafede.

Tigmi Dar Samy misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

12 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x