Tide Pool Villas

Santa Barbara
Tide Pool Villas Öne Çıkan Resim
Tide Pool Villas Dış Mekan
Tide Pool Villas Dış Mekan
Tide Pool Villas Oda Düzeni
Tide Pool Villas Oda Düzeni
Image More +4 fotoğraf
Tide Pool Villas
26 Chapala St , Santa Barbara

Tide Pool Villas misafirlere Santa Barbara (Santa Barbara Plajı) bölgesinde, MOXI, The Wolf Museum of Exploration + Innovation ve Reagan Çiftlik Evi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı apart daire Santa Barbara Limanı ile 1,1 mi (1,7 km) ve Santa Barbara Hayvanat Bahçesi ile 1,8 mi (2,8 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve Akıllı televizyonlar olan 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve saç kurutma makinesi.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, ATM/banka hizmetleri ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ground
Ground Floor 1 Bedroom King+Couch Bed
Room
Upstairs Studio King, Patio
Room
Apart Daire
Room
Ground Floor 1 Bedroom 2 Queens
Room
Ground Floor 2 Bedroom 2 Queen+1 King, Back Patio with BBQ
Room
Upstairs 1 Bedroom 2 Queen, Balcony
Room
Ground Floor Studio Queen

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x