Tianjin Saixiang Hotel

Sarı Nehir Havzası, Xiqing Qu
Tianjin Saixiang Hotel Genel
Tianjin Saixiang Hotel Genel
Tianjin Saixiang Hotel Genel
Tianjin Saixiang Hotel Genel
Tianjin Saixiang Hotel Genel
Image More +38 fotoğraf
Tianjin Saixiang Hotel
8 Meiyuan Road, Huayuan Industrial Zone New Technology Industry Park Sarı Nehir Havzası, Xiqing Qu

Tianjin (Xiqing District) bölgesindeki Tianjin Saixiang Hotel misafirlere Tianjin Olimpiyat Stadı ve Nankai Üniversitesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Tianjin Hayvanat Bahçesi ile 4,7 km ve Tianjin Su Parkı ile 5,4 km mesafede.

Cafe De Tresor yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel spa küveti ve LCD televizyon olan 355 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve uydu kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 4 spa küveti, su parkı ve açık tenis kortu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Tianjin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 9149 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda (Business King Room)
Business
Business İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Oda
Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Basic Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x