Tiamo Resort

Out Adaları, Driggs Hill
Tiamo Resort Genel
Tiamo Resort Genel
Tiamo Resort Genel
Tiamo Resort Genel
Tiamo Resort Öne Çıkan Resim
Image More +37 fotoğraf
Tiamo Resort
Driggs Hill - South Andros Island Out Adaları, Driggs Hill

Driggs Hill bölgesindeki Tiamo Resort misafirlere okyanus kıyısında, Behring Rıhtımı ve Andros Barrier Mercan Adası 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Behring Point Boat Rampası ile 1,2 mi (2 km) ve High Point Cay ile 24,1 mi (38,7 km) mesafede.

Karayip mutfağı sevenler için Front house ideal; otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirler için minibar olan 12 oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Driggs Hill bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 7532 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa (Star Light)
Room
Oda (Sunset)
Room
Villa (Pool)
Room
Villa (Full Moon)
Room
Villa (Cool)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x