Thuvaraga Rest

Nuwara Eliya
Thuvaraga Rest Öne Çıkan Resim
Thuvaraga Rest Dış Mekan
Thuvaraga Rest İç Mekan
Thuvaraga Rest Banyo Tipleri
Thuvaraga Rest Banyo Tipleri
Image More +15 fotoğraf
Thuvaraga Rest
249 1/1, Uda Pussellawa Road , Nuwara Eliya

Thuvaraga Rest misafirlere Nuwara Eliya bölgesinde, golf sahasına yakın, Nuwara Eliya Tanrı Meclisleri Kilisesi ve Galway Orman Koruma Alanı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu pansiyon Pedro Çay Fabrikası ile 1,1 mi (1,8 km) ve Victoria Parkı ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Misafirler 500 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x