Thrisangu Haven Hill Resort

Pirmed
Thrisangu Haven Hill Resort Öne Çıkan Resim
Thrisangu Haven Hill Resort Dış Mekan
Thrisangu Haven Hill Resort Dış Mekan
Thrisangu Haven Hill Resort Yerinde Yemek
Thrisangu Haven Hill Resort Oda Servisi
Image More +9 fotoğraf
Thrisangu Haven Hill Resort
Kuttikkanam near Thekkady , Pirmed

Thrisangu Haven Hill Resort konaklamanızda Pirmed bölgesinde, Parunthumpara Tepesi Gözlem Noktası ile 12,3 km (7,6 mi) ve Periyar Ulusal Parkı ile 18 km (11,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Barren Hills ile 25,8 km (16 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için şömine olan 30 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, asansör ve lobide kahve servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Kır Evi, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Vadi Manzaralı
Room
Honeymoon Kır Evi, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x