Three Gold Luxury Private Villa

Lesser Sunda Islands, Kenderan
Three Gold Luxury Private Villa Öne Çıkan Resim
Three Gold Luxury Private Villa Dış Mekan
Three Gold Luxury Private Villa Dış Mekan
Three Gold Luxury Private Villa Dış Mekan
Three Gold Luxury Private Villa Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Three Gold Luxury Private Villa
Jl. Raya Desa Kenderan Banjar Dlodblumbang Lesser Sunda Islands, Kenderan

Three Gold Luxury Private Villa konaklamanızda Tegallalang bölgesinde, Tegallalang Çeltik Terasları ile 7,4 km (4,6 mi) ve Ubud Maymun Ormanı ile 10,5 km (6,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Campuhan Tepesi Yürüyüş Yolu ile 10,7 km (6,6 mil) ve Blanco Müzesi ile 10,8 km (6,7 mil) mesafede.

Puri Shanti yemek servisi için ideal, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimiz için 5 klimalı odada özel havuz ve LED televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Villa, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Luxury Villa, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Family Villa, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x