Three Bedroom Villa, Ocean View, Private Pool

Kuzey Kıyısı, Sosua
Three Bedroom Villa, Ocean View, Private Pool Genel
Three Bedroom Villa, Ocean View, Private Pool Öne Çıkan Resim
Three Bedroom Villa, Ocean View, Private Pool Dış Mekan
Three Bedroom Villa, Ocean View, Private Pool Dış Mekan
Three Bedroom Villa, Ocean View, Private Pool Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Three Bedroom Villa, Ocean View, Private Pool
Bengino Lantigua, Residencia Sosnovka Kuzey Kıyısı, Sosua

Sosua bölgesindeki bu villa misafirlere okyanus kıyısında, Museo de la Comunidad Judía de Sosúa ve Playa Alicia 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu villa Sosua Plajı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Dorada Plajı ile 13,7 mi (22 km) mesafede.

Misafirlere hafta içi 8.30 ve öğlen arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri her konaklamada bir kere verilmeketdir.

Gece kulübü, açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 3 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x