Thorntree River Lodge

Livingstone
Thorntree River Lodge Genel
Thorntree River Lodge Genel
Thorntree River Lodge Genel
Thorntree River Lodge Genel
Thorntree River Lodge Öne Çıkan Resim
Image More +28 fotoğraf
Thorntree River Lodge
Livingstone, Zambia , Livingstone

Livingstone bölgesindeki Thorntree River Lodge konaklamanızda, Mosi-oa-Tunya Ulusal Parkı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Zambezi Ulusal Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı küçük otel Victoria Şelaleleri Ulusal Parkı ile 6,4 mi (10,2 km) ve Victoria Falls Field Müzesi ile 12,9 mi (20,7 km) mesafede.

Bu kulübe, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Thorntree River Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz özel atlama havuzu bulunan 10 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x