Thorbjørnrud Hotell

Doğu Norveç, Jevnaker
Thorbjørnrud Hotell Genel
Thorbjørnrud Hotell Genel
Thorbjørnrud Hotell Genel
Thorbjørnrud Hotell Genel
Thorbjørnrud Hotell Genel
Image More +75 fotoğraf
Thorbjørnrud Hotell
8 Sagvegen Doğu Norveç, Jevnaker

Jevnaker bölgesindeki Thorbjørnrud Hotell misafirlere iskele üstünde, Hadeland Cam Atölyesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Kistefos-Museet ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Honefoss Stadı ile 8,9 mi (14,2 km) ve The Stone House on Granavollen ile 14,6 mi (23,5 km) mesafede.

Akşam yemeği için Thorbjørnrud Restaurant ideal, bu restoranı yerel ve uluslararası mutfak alanında uzmandır. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılmaktadır. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerehafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

82 odada espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bitişik şaraphane gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Jevnaker bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 21528 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Glamping-Family
Glamping-Family Tent

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x