Thon Partner Hotel Horten

Oslo – Güney Norveç, Horten
Thon Partner Hotel Horten Genel
Thon Partner Hotel Horten Genel
Thon Partner Hotel Horten Genel
Thon Partner Hotel Horten Öne Çıkan Resim
Thon Partner Hotel Horten Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Thon Partner Hotel Horten
Jernbanegata 1 Oslo – Güney Norveç, Horten

Thon Partner Hotel Horten misafirlere Horten merkezinde, Methodist Church ve Oslofjord ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Horten Automobile Museum ile 0,6 mi (1 km) ve Local Historical Centre ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Restaurant Ocean restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 9.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 65 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Queen
Queen Room (Annex building)
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Superior
Superior Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez (Separate Building)
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x