Thomson House

Luanda
Thomson House Genel
Thomson House Genel
Thomson House Genel
Thomson House Öne Çıkan Resim
Thomson House Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Thomson House
Avenida Murtala Mohamed no 260 Ilha de Cabo Luanda , Luanda

Luanda bölgesindeki Thomson House misafirlere deniz kıyısında, Museu de Antropologia ve Igreja de Nossa Senhora dos Remedios 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Banco Nacional de Angola ile 1,7 mi (2,8 km) ve Largo do Ambiente Meydanı Parkı ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Küçük Mutfak, Executive Katı
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Ortak Banyo, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x