Thomas Beach Hotel

Anatoliki Attiki, Marathon
Thomas Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Thomas Beach Hotel Dış Mekan
Thomas Beach Hotel Dış Mekan
Thomas Beach Hotel Kahvaltı
Thomas Beach Hotel Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
Thomas Beach Hotel
koufoulouka 4, Nea Makri Nea Makri Anatoliki Attiki, Marathon

Thomas Beach Hotel misafirlere Marathon (Nea Makri) bölgesinde, Marathon Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Aziz Efraim Manastırı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Rafina Limanı ile 6,5 mi (10,4 km) ve St. Ephraim Monastery ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x