Thobolo's Bush Lodge

Kachikau
Thobolo's Bush Lodge Genel
Thobolo's Bush Lodge Öne Çıkan Resim
Thobolo's Bush Lodge Dış Mekan
Thobolo's Bush Lodge Dış Mekan
Thobolo's Bush Lodge Dış Mekan
Image More +10 fotoğraf
Thobolo's Bush Lodge
Cutline Road, Between Kasane & Savuti Chobe Enclave , Kachikau

Thobolo's Bush Lodge misafirlere Kachikau bölgesinde, bölge parkında, Chobe Ulusal Parkı ile 23,4 mi (37,7 km) mesafede ve Ghoha North Gate Chobe Milli Parkı ile 23,5 mi (37,8 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Impalila Island ile 25,3 mi (40,8 km) ve Ghoha Tepeleri ile 27,4 mi (44,2 km) mesafede.

Boma, Thobolo's Bush Lodge misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 48 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dağ
Dağ Evi, 2 Yatak Odası (1)
Dağ
Dağ Evi, 2 Yatak Odası (2)
Dağ
Dağ Evi, 2 Yatak Odası (5)
Room
Dağ Evi, 2 Yatak Odası (3)
Room
Dağ Evi, 2 Yatak Odası (4)
Room
Dağ Evi, 2 Yatak Odası (6)
Room
Dağ Evi, 2 Yatak Odası (7)
Room
Dağ Evi, 2 Yatak Odası (8)
Room
Dağ Evi, 2 Yatak Odası (9)
Room
Dağ Evi, 2 Yatak Odası (10)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x