Thistle London Heathrow T5

Büyük Britanya, Longford
Thistle London Heathrow T5 Genel
Thistle London Heathrow T5 Genel
Thistle London Heathrow T5 Genel
Thistle London Heathrow T5 Genel
Thistle London Heathrow T5 Genel
Image More +85 fotoğraf
Thistle London Heathrow T5
Bath Road, Longford Büyük Britanya, Longford

Thistle London Heathrow T5 misafirlere West Drayton (Heathrow) bölgesinde, Imagine Spa ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Londra Motor Müzesi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Windsor Kalesi ile 6,5 mi (10,5 km) ve Legoland® Windsor ile 10 mi (16,1 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi için Runway View Restaurant ideal; otelin restoranı Modern Avrupa mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 266 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere düğün organizasyonu hizmeti ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x