Theros Villas & Suites

Thrace, Skala Potamias
Theros Villas & Suites Genel
Theros Villas & Suites Öne Çıkan Resim
Theros Villas & Suites Dış Mekan
Theros Villas & Suites Dış Mekan
Theros Villas & Suites Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Theros Villas & Suites
Skala Potamias Thrace, Skala Potamias

Tasos bölgesindeki Theros Villas & Suites konaklamanızda, Chrisi Akti Beach ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Museaum Polygnotou Vagi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Váthi ile 4,3 mi (6,9 km) ve Polygnotos Vagis Museum ile 4,8 mi (7,8 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Superior
Superior Süit
Junior
Junior Süit
Executive
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x