Thermas Paradise

Pousada do Rio Quente
Thermas Paradise Öne Çıkan Resim
Thermas Paradise Dış Mekan
Thermas Paradise Oda Düzeni
Thermas Paradise Mutfak
Thermas Paradise Mutfak
Image More +13 fotoğraf
Thermas Paradise
Av Goias esq Rua São Paulo Cleba 1 , Pousada do Rio Quente

Thermas Paradise misafirlere Rio Quente (Esplanada do Rio Quente) bölgesinde, Serra de Caldas Eyalet Parkı ve Hot Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Parque das Fontes ile 2,4 mi (3,9 km) ve Japon Bahçeleri ile 15,4 mi (24,7 km) mesafede.

Thermas Paradise misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

4 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz buhar odası ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 4 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x