Thermas de Olímpia Resorts by Mercure

Interior De São Paulo, Olimpia
Thermas de Olímpia Resorts by Mercure Genel
Thermas de Olímpia Resorts by Mercure Genel
Thermas de Olímpia Resorts by Mercure Genel
Thermas de Olímpia Resorts by Mercure Öne Çıkan Resim
Thermas de Olímpia Resorts by Mercure Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Thermas de Olímpia Resorts by Mercure
Alameda das Maracas, 7 Thermas Park Interior De São Paulo, Olimpia

Olimpia bölgesindeki Thermas de Olímpia Resorts by Mercure konaklamanızda, Laranjais Termal Kaplıcası ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Maria Tereza Breda Belediye Stadı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Dreamland Wax Museum Olímpia ile 1,1 mi (1,7 km) ve Aparecida Meryem Ana Kilisesi ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 2 bar/dinlenme salonu veya 3 havuz kenarı barı mevcut.

Misafirler için 488 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

3 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya sauna dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit
Suíte
Suíte Twin
Room
Suíte Master
Room
Superior Süit
Room
Premium Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x