Theodawn Hotels at Suite 29

Lagos
Theodawn Hotels at Suite 29 Genel
Theodawn Hotels at Suite 29 Öne Çıkan Resim
Theodawn Hotels at Suite 29 Dış Mekan
Theodawn Hotels at Suite 29 Dış Mekan
Theodawn Hotels at Suite 29 İç Mekan
Image More +42 fotoğraf
Theodawn Hotels at Suite 29
No 29 Oluwaleyimu Street Off Toyin Street, Ikeja , Lagos

Lagos (Ikeja) bölgesindeki Theodawn Hotels at Suite 29 misafirlere Allen Avenue ve Computer Village bilgisayar pazarı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Federal Aviation Authority of Nigeria ile 1,8 mi (2,9 km) ve Lagos Devleti Resmi Müsteşarlığı ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

19 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Classic
Classic Oda
Room
Executive Oda
Room
Süit (Imperial)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x