Thea Thalassa

Kato Galatas
Thea Thalassa Öne Çıkan Resim
Thea Thalassa Dış Mekan
Thea Thalassa İç Mekan
Thea Thalassa İç Mekan
Thea Thalassa Yerinde Yemek
Image More +18 fotoğraf
Thea Thalassa
Eleftherias 1 Kato Galatas , Kato Galatas

Bu villa misafirlere Hanya merkezinde, Kalamaki Plajı ve Sunset Beach ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Agia Marinası Plajı ile 2,3 mi (3,6 km) ve Nea Chora Plajı ile 4 mi (6,5 km) mesafede.

Bu villa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Klimalı bu villada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, mobilyalı lanai veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve 32-inç düz ekran televizyon var. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri haftada bir verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş ve hızlı çıkış vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x