The Yard Hostel

Katanya
The Yard Hostel Genel
The Yard Hostel Genel
The Yard Hostel Genel
The Yard Hostel Genel
The Yard Hostel Genel
Image More +45 fotoğraf
The Yard Hostel
11 Viale XX Settembre , Katanya

The Yard Hostel misafirlere Katanya merkezinde, Via Etnea Alışveriş Bölgesi yakınında ve Bellini Bahçeleri ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Etna Dağı ile 10,4 mi (16,7 km) ve Catania Katedrali ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

The Yard Hostel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

5 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (4 people)
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (8 people)
Room
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için (6 people)
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (8 people)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x