The Xperience by g Adults Only

Kuzey Meksika, Mazatlán
The Xperience by g Adults Only Öne Çıkan Resim
The Xperience by g Adults Only Dış Mekan
The Xperience by g Adults Only Dış Mekan
The Xperience by g Adults Only Dış Mekan
The Xperience by g Adults Only Dış Mekan
Image More +101 fotoğraf
The Xperience by g Adults Only
1518 Av. Camaron Sabalo Sábalo Country Club Kuzey Meksika, Mazatlán

The Xperience by g Adults Only misafirlere Mazatlan (Zona Dorada) bölgesinde, Playa Brujas ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Islands and Protected Areas of the Gulf of California ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel The Mazatlan Malecón ile 2,5 mi (4,1 km) ve Mazatlan International Center Kongre Merkezi ve Fuar Alanı ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

XLITE yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve Akıllı televizyonlar olan 50 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için resepsiyonda emanet kasası ve asansör vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Cool Nest
Room
Happy Nest Sunset
Room
Happy Nest
Room
Happy Nest Double

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x