The Wina Villa Seminyak

Petitenget
The Wina Villa Seminyak Dış Mekan
The Wina Villa Seminyak Dış Mekan
The Wina Villa Seminyak İç Mekan
The Wina Villa Seminyak Kahvaltı
The Wina Villa Seminyak Kahvaltı
Image More +36 fotoğraf
The Wina Villa Seminyak
Jl. Batu Belig Jl.Batu Belig No 777, Seminyak, Bali. , Petitenget

The Wina Villa Seminyak misafirlere Seminyak (Batubelig) bölgesinde, TAKSU Bali Galerisi ve Petitenget Hindu Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Seminyak Plajı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Legian Plajı ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç LED televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Room
Villa, 1 Yatak Odası
Room
Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x