The White Tree Executive Suites

Bengaluru
The White Tree Executive Suites Öne Çıkan Resim
The White Tree Executive Suites Dış Mekan
The White Tree Executive Suites Dış Mekan
The White Tree Executive Suites İç Mekan
The White Tree Executive Suites İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
The White Tree Executive Suites
ITPL Road, No 64, 1st Main Road Hopeform Junction, Mythri Layout, Whitefield , Bengaluru

Bengaluru (Whitefield) bölgesindeki The White Tree Executive Suites misafirlere Forum Neighbourhood Alışveriş Merkezi ve Columbia Asia Hastanesi - Whitefield ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel M.G. Road ile 12 mi (19,3 km) ve Manyata Tech Park ile 12,4 mi (19,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 51 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda
Executive
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x