The White House TCI

Caicos Adaları, The Bight
The White House TCI Genel
The White House TCI Genel
The White House TCI Genel
The White House TCI Genel
The White House TCI Genel
Image More +54 fotoğraf
The White House TCI
18 Zinnia Lane Richmond Commons Caicos Adaları, The Bight

Bu villa misafirlere Providenciales merkezinde, Royal Flush Gaming Parlor ve Turtle Cove (Kaplumbağa Koyu) ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Providenciales Beaches ile 1,6 mi (2,6 km) ve Grace Bay Plajı ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada misafirler için özel havuz ve özel spa küveti mevcut. Size özel, balkon vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spa küveti ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, Birden Çok Yatak, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x