The White House Koh Yao Yai Resort

Ko Yao
The White House Koh Yao Yai Resort Öne Çıkan Resim
The White House Koh Yao Yai Resort Dış Mekan
The White House Koh Yao Yai Resort Dış Mekan
The White House Koh Yao Yai Resort Dış Mekan
The White House Koh Yao Yai Resort Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
The White House Koh Yao Yai Resort
65/2 Moo. 3 Loh Yak Pier Phru Nai, Koh Yao Yai, Koh Yao , Ko Yao

The White House Koh Yao Yai Resort misafirlere Ko Yao bölgesinde, plajda, Kamala Plajı ile 18,4 mi (29,6 km) mesafede ve Mai Khao Plajı ile 24,3 mi (39 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Phuket Pazar Günü Gece Pazarı ile 5 mi (8,1 km) ve Central Festival Phuket Alışveriş Merkezi ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.

The White House Koh Yao Yai Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

11 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Fan Bungalow
Family
Family Bungalov
Room
Beachfront Bungalow
Room
Bungalow with Air Condition

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x