The White Heron

Lesser Sunda Islands, Ubud
The White Heron Öne Çıkan Resim
The White Heron Dış Mekan
The White Heron Dış Mekan
The White Heron Dış Mekan
The White Heron Dış Mekan
Image More +16 fotoğraf
The White Heron
BR. Sawa Gunung, Pejeng Kelod, Ubud Behind Pura Sawa Gunung Lesser Sunda Islands, Ubud

Ubud bölgesindeki bu villa konaklamanızda, Setia Darma Maskeler ve Kuklalar Müzesi ve Peliatan Kraliyet Sarayı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu villa Ubud Maymun Ormanı ile 3,9 mi (6,3 km) ve Goa Gajah Mağarası ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Klimalı bu villada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve düz ekran televizyon var. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve su sebili mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x