The White Hart Hotel

Batı Londra, Kingston-upon-Thames
The White Hart Hotel Genel
The White Hart Hotel Genel
The White Hart Hotel Genel
The White Hart Hotel Genel
The White Hart Hotel Genel
Image More +90 fotoğraf
The White Hart Hotel
1 High Street Hampton Wick Batı Londra, Kingston-upon-Thames

The White Hart Hotel misafirlere Kingston-upon-Thames (Hampton Wick) bölgesinde, Thames Nehri yakınında ve Hampton Court ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Buckingham Sarayı ile 10,9 mi (17,5 km) ve Big Ben ile 11,5 mi (18,5 km) mesafede.

Otelin Britanya Mutfağı alanında uzman bar/oturma salonu White Hart misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. İngiliz kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

37 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda (King)
Oda
Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x