The West Wing B&B

Kuzey Loire-atlantique (bölge), Saint-Aubin-des-Chateaux
The West Wing B&B Öne Çıkan Resim
The West Wing B&B İç Mekan
The West Wing B&B İç Mekan
The West Wing B&B Kahvaltı
The West Wing B&B Kahvaltı
Image More +36 fotoğraf
The West Wing B&B
Le Perray 30 Kuzey Loire-atlantique (bölge), Saint-Aubin-des-Chateaux

Saint-Aubin-des-Chateaux bölgesindeki The West Wing B&B konaklamanızda, Chateaubriant Kalesi ile 11 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Loire Vadisi ile 10 mi (16,1 km) ve Chateau de Grand-Fougeray ile 13,7 mi (22,1 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlere ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda şömine ve düz ekran televizyon sunulur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere lobide şömine ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x