The Weekend Address

Dumas
The Weekend Address Genel
The Weekend Address Genel
The Weekend Address Genel
The Weekend Address Genel
The Weekend Address Öne Çıkan Resim
Image More +24 fotoğraf
The Weekend Address
Silent Zone Road Opp.Surat Airport , Dumas

The Weekend Address misafirlere Surat bölgesinde, havaalanı yakınında, VR Surat Alışveriş Merkezi ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede ve Göl Manzarası Bahçesi ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kamla Nehru Park ile 6,4 mi (10,2 km) ve Dutch Bahçesi ile 8,2 mi (13,2 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 150 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Surat bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 300 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x