The Wangsa Benoa

Lesser Sunda Islands, Kuta Selatan
The Wangsa Benoa Genel
The Wangsa Benoa Öne Çıkan Resim
The Wangsa Benoa Kahvaltı
The Wangsa Benoa Oda Manzaraları
The Wangsa Benoa Oda Manzaraları
Image More +31 fotoğraf
The Wangsa Benoa
Jl. Pratama no. 61B Lesser Sunda Islands, Kuta Selatan

Nusa Dua bölgesindeki The Wangsa Benoa misafirlere Tanjung Benoa Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Bali Collection Alışveriş Merkezi ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı villa Nusa Dua Plajı ile 3,6 km ve Geger Plajı ile 4,8 km mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 20 klimalı odada özel spa küveti ve LCD televizyon vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Villa,
Villa, 1 Yatak Odası
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası
Room
Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x