The Wallow Lodge

Victoria Falls
The Wallow Lodge Öne Çıkan Resim
The Wallow Lodge Dış Mekan
The Wallow Lodge Kahvaltı
The Wallow Lodge Yerinde Yemek
The Wallow Lodge Yerinde Yemek
Image More +18 fotoğraf
The Wallow Lodge
Victoria Falls Wildlife Sanctuary , Victoria Falls

The Wallow Lodge konaklamanızda Victoria Falls bölgesinde, Victoria Şelaleleri Ulusal Parkı ile 0,1 km (0,1 mi) ve Victoria Falls Field Müzesi ile 12,5 km (7,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu her şey dâhil çadır ev Zambezi Ulusal Parkı ile 13,8 km (8,5 mi) ve Mosi-oa-Tunya Ulusal Parkı ile 15,3 km (9,5 mi) mesafede.

Bu çadır ev, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Wallow, The Wallow Lodge misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

16 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Safari deneyimi yaşayabilir ve açık havuz ile yorgunluk atabilirsiniz.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Çadır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x