The Villas Cancun by Grand Park Royal - All Inclusive

Yucatan Yarımadası, Avenida Kukulkan
The Villas Cancun by Grand Park Royal - All Inclusive Genel
The Villas Cancun by Grand Park Royal - All Inclusive Genel
The Villas Cancun by Grand Park Royal - All Inclusive Genel
The Villas Cancun by Grand Park Royal - All Inclusive Genel
The Villas Cancun by Grand Park Royal - All Inclusive Dış Mekan
Image More +78 fotoğraf
The Villas Cancun by Grand Park Royal - All Inclusive
Boulevard Kukulcan KM 10.5 Yucatan Yarımadası, Avenida Kukulkan

The Villas Cancun by Grand Park Royal - All Inclusive misafirlere Cancun (Zona Hotelera) bölgesinde, La Isla Alışveriş Merkezi ve Chac Mool Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Tortuga Plajı ile 2,9 mi (4,7 km) ve Iberostar Cancun Golf Sahası ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Yerel ve uluslararası mutfak seven misafirler için Cocay ideal; resort otelde yemek servisi yapan 5 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Serinletici bir içecek istediğinizde, havuz barı, 4 bar/dinlenme salonu ve 2 havuz kenarı barı idealdir.

Misafirler için 33 klimalı odada iPod takma konsolu ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı (Villa Master Suite)
Junior
Junior Villa, Okyanusa Sıfır (Suite)
Room
Junior Oda, Bahçe Manzaralı (Villa Junior Suite)
Room
Deluxe Villa, Okyanusa Sıfır
Room
Deluxe Villa, Okyanusa Sıfır (Master Suite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x