The Villas by The Sarann

Güney Tayland, Bo Put
The Villas by The Sarann Genel
The Villas by The Sarann Öne Çıkan Resim
The Villas by The Sarann Dış Mekan
The Villas by The Sarann Dış Mekan
The Villas by The Sarann Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
The Villas by The Sarann
95-96 Moo 3, Chaweng Noi Beach Bo Phut Güney Tayland, Bo Put

The Villas by The Sarann misafirlere Koh Samui bölgesinde, plaj yakınında, Chaweng Plajı ve Lamai Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Bo Phut Plajı ile 4,9 mi (7,8 km) ve Nathon İskelesi ile 14,9 mi (24 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Wild Ginger ideal; otelin denize sıfır restoranı tavsiye edilir, isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Sea
Sea Front Pool Villa
Room
Jacuzzi Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x