The Villas at the Shore Club

Caicos Adaları, Long Bay
The Villas at the Shore Club Genel
The Villas at the Shore Club Genel
The Villas at the Shore Club Genel
The Villas at the Shore Club Genel
The Villas at the Shore Club Genel
Image More +30 fotoğraf
The Villas at the Shore Club
13 Sea Breeze Close Long Bay Caicos Adaları, Long Bay

Providenciales bölgesindeki The Villas at the Shore Club misafirlere plajda, Long Bay Plajı ile Providenciales Beaches 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı villa Grace Bay Plajı ile 2,9 mi (4,7 km) ve Provo Conch Çiftliği ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Villada 3 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 5 klimalı odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

3 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sağlık kulübü ve açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Okyanus Manzaralı
Luxury
Luxury Villa, 5 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Okyanus Manzaralı
Luxury
Luxury Villa, 6 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x