The Villas at Bahia del Duque

Güney Tenerife, El Duque
The Villas at Bahia del Duque Genel
The Villas at Bahia del Duque Genel
The Villas at Bahia del Duque Genel
The Villas at Bahia del Duque Genel
The Villas at Bahia del Duque Genel
Image More +66 fotoğraf
The Villas at Bahia del Duque
Avenida de Bruselas s/n Güney Tenerife, El Duque

The Villas at Bahia del Duque misafirlere Adeje (Costa Adeje) bölgesinde, Siam Parkı ve Spa Vitanova ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Fanabe Plajı ile 0,9 mi (1,4 km) ve El Duque Plajı ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Yerel mutfak alanında uzman olan Las Aguas yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 11 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan 7 bar/dinlenme salonu, 2 plaj barı ve 3 havuz kenarı barı bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 4 açık yüzme havuzu, açık tenis kortu ve buhar odası mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Bahçe Manzaralı (Duplex Las Retamas)
Villa,
Villa, 1 Yatak Odası (Las Palmeras)
Villa,
Villa, 1 Yatak Odası (Las Palmeras, 2 adults + 2 children)
Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Bahçe Manzaralı (Duplex Las Retamas, 2 adults+2 child)
Luxury
Luxury Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (Duplex Las Retamas- 2Adults+2Children)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x