The Villa Chiangrai

Wieng
The Villa Chiangrai Öne Çıkan Resim
The Villa Chiangrai Dış Mekan
The Villa Chiangrai Dış Mekan
The Villa Chiangrai Dış Mekan
The Villa Chiangrai Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
The Villa Chiangrai
333/3, M 21, LoiKor Road, T. Robwiang A.Muang , Wieng

Chiang Rai bölgesindeki The Villa Chiangrai konaklamanızda, Büyük Kral Meng Rai Anıtı ve Statue of King Mengrai ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Mae Fah Luang Üniversitesi ile 11,6 mi (18,7 km) ve Chiang Rai Saat Kulesi ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 55 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Twin Room
Deluxe
Deluxe Double Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x