The View Montreux

Batı İsviçre, Montrö
The View Montreux Öne Çıkan Resim
The View Montreux Dış Mekan
The View Montreux Oda Manzaraları
The View Montreux Oda Manzaraları
The View Montreux Oda Manzaraları
Image More +45 fotoğraf
The View Montreux
Rue du Theatre 7 Batı İsviçre, Montrö

The View Montreux misafirlere Montrö (Montrö Şehir Merkezi) bölgesinde, Montreux Casino yakınında ve Montreux Christmas Market ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Freddie Mercury Heykeli ile 0,2 mi (0,3 km) ve Place du Marche ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire (Nine Floor)
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x