The Victorian Resort Kikuyu

Kikuyu
The Victorian Resort Kikuyu Genel
The Victorian Resort Kikuyu Öne Çıkan Resim
The Victorian Resort Kikuyu Dış Mekan
The Victorian Resort Kikuyu Dış Mekan
The Victorian Resort Kikuyu Yerinde Yemek
Image More +23 fotoğraf
The Victorian Resort Kikuyu
Steel Rolling Rd Past Post Office , Kikuyu

Kikuyu bölgesindeki The Victorian Resort Kikuyu konaklamanızda, Nairobi İş Merkezi ile 12 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Nairobi Ulusal Parkı ile 16,4 mi (26,4 km) ve ABC Place Alışveriş Merkezi ile 10,6 mi (17 km) mesafede.

Restoranda The Victorian Resort Kikuyu misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

7 klimalı oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca kuaför ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x